Diensten | VTP Technische dienstverlening V.O.F.

VTP Technische dienstverlening heeft diverse kernactiviteiten in huis maar een gewenste combinatie van deze is uiteraard ook mogelijk. De rol van VTP is flexibel en heeft ervaring met diverse contract- en werkvormen.

Onze insteek is om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. VTP is actief in verschillende sectoren. Voor ons zijn ze allemaal even uitdagend. En we zijn er trots op dat we altijd tot een passende oplossing komen, in welke branche we ook actief zijn.

Voor elke branche altijd een goed advies is dat mogelijk? Wij denken van wel. Soms leidt de weg naar een goede oplossing ook wel eens via een 'nee'. Een 'nee' tegen een constructie, materiaalkeuze of voorgestelde toepassing. Maar dat betekent niet dat onze rol daar ophoudt. Sterker nog; dankzij onze ervaring en technisch inzicht met de inbreng van u als opdrachtgever slagen we er altijd in een goed eindresultaat te leveren.

Leveringen en montage diverse zetwerken
Laswerk mig/mag, tig en beklede elektrode
Machinebouw waarbij ook repareren, modificeren en onderhoud

Om onze materialen waaronder bijvoorbeeld containers, aggregaten, lasapparatuur en gereedschappen aan en af te voeren heeft VTP een trekker oplegger met 11tm autolaadkraan tot zijn beschikking. En voor het hijswerk ook in het bezit van een TCVT W4-01 certificaat.

Een partner waarbij weten vooraf gaat aan kunnen